Mycket har hänt sedan sist

Mycket har hänt sedan jag sist uppdaterade här. Vi har hunnit åka på tävling 5 gånger, med blandade resultat, första dubbeltravet för oss har varit & Lars har gjort en Ironman i Nice, Frankrike. 
Tävlingsäsongen började vi på Färjestad travbana där vi hade kval och starthästar. Alla kvalhästar gdk, dvs Emmeros Cibell, Vävsla Hedvig, Marilines Dolomite & Ernst Rolex. Starthästarna ville ha mer träning.. 
Solvalla 11/5: Där startade Ludwig första gången med sin häst Kumlaby Octavia, de blev tyvärr diskade som 4;a men båda skötte sig toppen. 
Resten av alla skötte sig också bra!
Bollnäs 1/6: två segrar, en för Mina II och en för Linhagens Famous, en 2,a plats för Vävlsa Hedvig och en oplacerad Princess med annan kusk i vagnen.
Ironman Nice-France: Lars gjorde en Ironman i Frankrike i staden Nice. Han simmade 3,8 km i medelhavet på 1t och 3min, cyklade 18 mil i bergen på 6t och 17min och sprang 4,2 mil i solen på 3t och 51min. Han gick i mål på superbra tiden 11.23!!!
Rättvik 28/6 - 30/6: På fredagen debuterade Wilma med Rozita Ernst, det var hennes första russlopp och det resulterade i en seger. En 2,a plats två 3,e platser, en 5,e plats och en oplacerad.
På söndagen var det lite andra hästar som startade, vi lämnade L.A Rusa och Mina II och bytte dem mot Emmeros Legolas, Rosenbergs Roxette och L.A Power istället. 
2 starter, 2 segrar för Mathilda. En till Rolex och en till Legolas. Övrigt; två 2,a platser, en 3,e plats, två 4,e platser och en 6,e plats!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Birgitta Günenc Eklund » Detta är ett blogginlägg:  ”Grattis till nya prinsen! Det är jätteroligt att följa även er gård och era små ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-