nu då ?

Nu är väl ändå våren här?

 

Ponnyerna tränar på och vi hoppas kunna kvala unghästarna på Gävle den 28 april men vi får se.. vill gärna hinna med att träna åtminstående en gång till på Solvalla..så alla är införstådda i vad som ska göras under ett kval och jag vägrar om inte isen försvinner så de slipper brodden..

 

Vi har varit på travgala och fått pris för årets fyra ( L.A Power och femåring Rosenbergs Roxette )

 

På galan hade jag också äran att bli inröstad i SPTF ´s styrelse- ska bli spännande att se vad det innebär. Måste dock erkänna att jag är några år försent ute..inte mycket man kan påverka nu, men något ska man väl iaf kunna bidra med.

 

Ramona och Avenger har nedkommit med varsitt superfint föl, skönt att slippa ligga vaken om nätterna.

 

Annars ser det ut att bli en kul säsong, massor av startponnyer, största bekymret är hur vi ska få med så många som möjligt när vi åker å tävlar, men det brukar lösa sig. Det finns sällan bra proppar till alla, så de får turas om att tävla...