Nu är snaaart våren här..

Nu kämpar vi och räknar ner dagarna tills isen är borta. 

 

Mycket roligt att se framemot 2013.

 

Avenger ska föla, mycket spännande. Hon är beräknad till 3 april, får se hur länge det dröjer. Ramona är glad att hon har två staket mellan sig och Avenger. Lilla Panerai är sååå fin tycker Avenger och skulle vilja ha honom själv, hon tycker det är väldigt orättvist att Ramona får ha honom i sin hage! 

 

En ny tävlingssäsong. Aldrig har vi haft så många tävlingsponnyer. Barnen är jätteduktiga och kör så det ryker, ponny efter ponny. Vilka barn vi har begåvats med:)

 

En ny avelssäsong..vem ska man betäcka? Avenger såklart, men vilken ponny? Nån måste ju betäckas..annars köper jag ju ändå. Det naturliga valet hade ju varit Ramona men jag tror hon vill tävla.. hon tittar drömmande på varje ponny som kör förbi hennes hage..Rozita hade jag ju kunnat betäcka men samtidigt borde hon ju också tävla..hm mycket funderande och resonerande