Slut på 2012

Sådär ja, då var 2012 över och nu gäller det att hitta kraft, motivation, pengar och TID och få ett ännu roligare ponnytravår 2013.

Har lite ångest över att börja sko våra 12 tävlingsponnyer med sulor och brodd...Det är dessutom så himla mörkt ute och då våra barn går i skolan så långt bort, är det verkligen svårt att hinna köra innan det blir kolsvart ute.

Ett litet tag där trodde jag att vi var räddade av snön, som ju ändå sprider lite ljus men nu är det hoppet borta :( 

 

Är också ivrig att få se tävlingskalendern. I en åttapersoners familj så det många saker som behöver få plats och tyvärr har ju alla andra aktiviteter redan bokats eftersom den tycks dröja..väldigt irriterande.

 

Inför 2013 ser vi framemot revansch i Derbyt för Mina och Wera, Wilma och L.A Power ska vara med i femårsmästerskapet. Ludwig, vår yngsta son , har tagit licens och ska göra debut som ponnytravkusk.

 

Mycket spännande och se hur ponnytravet utvecklas under ST ledning. Måste erkänna att ST högsta ledning låter positiv - återstår att se hur klubbarna lyckas komma överens med resp. sällskap- jag hoppas, hoppas att det blir toppenbra.

 

Jag gav mig själv och ponnyerna en dyr men överlägsen present- thermobars i hagarna! Vilket lyft, det har dragit ner vårt dragande av vattendunkar med 2/3..

 

Nu gäller det att kämpa mot mörker, halka, kyla i tre månader- sen är våren här, nedräkningen har börjat:)

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Birgitta Günenc Eklund » Detta är ett blogginlägg:  ”Grattis till nya prinsen! Det är jätteroligt att följa även er gård och era små ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-