Dom vann!!!

Det blev otroligt spännande då Power inte alls var intresserad av att ta ledningen- som han brukar.

 

Power brukar göra sitt yttersta för att få ledningen och sedan sälja sig dyrt därifrån. Blir han omsprungen ,brukar det vara väldigt svårt få honom att ta i igen...vi trodde vi kände honom, men i Derbyt gjorde han allt tvärtom. Ett tag trodde jag att han måste va sjuk- men han hade 54 i puls i dopningkontrollen, så det var nog bara latmasken som visade sig..

 

Skorpan C.C och Ebba tog enkelt hand om ledningen och det tog nog iaf ett halvvarv innan Wilma lyckades förmå Power att ta sig förbi. På bortre långsidan var han dessutom på väg att släppa igen ! till Skorpan.

När Skorpan fick gå runt sista sväng i andraspår lyckades Power ta en längd och därefter höll han undan , men Skorpan gav aldrig upp- förrän mållinjen var passerad- hu va spännande :)

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Birgitta Günenc Eklund » Detta är ett blogginlägg:  ”Grattis till nya prinsen! Det är jätteroligt att följa även er gård och era små ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-