Dags för årets stora lopp

Mycket har hänt sedan sist.. vi åkte till Bergsåker 29 juli- en mycket trevlig bana att tävla på. Med oss hade vi L.A Rusa- som visade att hon faktiskt bara är tre år. Hon fick lite panik mitt i det stora fältet och kom aldrig in i loppet. Ekslätts Princess stretade på och slutade 6:a. Rosenbergs Roxette vann sitt lopp på ett mycket bra sätt och så även Wilmas L.A Power - nytt rek 2.26

 

Efter det var det dags för uttagningslopp till Nordiskt Mästerskap på Sundbyholm 7 augusti. Wera och Rosenbergs Roxette vann loppet och ska nu, som en av tre, representera Sverige i finalen på Solvalla 26 augusti- mycket , mycket spännande

 

Efter det var det dags för dubbeltrav på Romme 10-12 augusti- alltid superkul att tävla på Romme. Ponnyerna och barnen skötte sig superbra- som vanligt:)

 L.A Rusa var tvåa i båda sina lopp och sprang nytt rekord 2.10.9. 

Runös Ronya var etta och tvåa, även hon gick nytt rekord 2.16. Mina II fick träna på att gå i fält- istället för framför och skötte uppgiften väldigt väl. Hon var fyra och tvåa och gick nytt rekord 2.39 L.A Power startade bara ena dagen och var femma och Linhagens Famous- som bäst trea. Ekslätts Princess och Wendela kämpar alltid och blev tvåa och trea. Rosenbergs Roxette och Wera vann travloppet och var tvåa i monteloppet.

 

Sen bar det av till Kalmar och Öland, utan ponnyer den här gången. Nu var det pappa Lars tur att tävla igen. Lördagen den 18 augusti avgjordes Ironman i Kalmar.Han gjorde en mycket bra insats och kom i mål på 11 timmar- helt otroligt. Jag är både stolt, imponerad och avvundsjuk för att jag knappt orkar lubba från brevlådan..undrar om jag prioriterar fel saker?

 

Hursomhelst väntar en mycket spännande period. Vi har nu Rosenbergs Roxette och Wera i Nordiskt mästerskap, L.A Power och Wilma i derbyt, Mina II och Wera i kategori A kriteriet och L.A Rusa och Mathilda kat B kriteriet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Birgitta Günenc Eklund » Detta är ett blogginlägg:  ”Grattis till nya prinsen! Det är jätteroligt att följa även er gård och era små ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-